Curs de Istoria și civilizația tătarilor

Curs de Istoria și civilizația tătarilor

 

     În anul universitar 2014 – 2015, în baza unui protocol semnat între Facultatea de Istorie și Științe Politice a Universității Ovidius Constanța și Uniunea Democrată a Tătarilor Turco-Musulmani din România, drd. Metin Omer de la Universitatea Hacettepe Ankara, va ține cursul de Istoria și civilizația tătarilor.

     La acest curs pot participa studenții și masteranzii Universității Ovidius indiferent de specializare dar și persoanele care vor să afle principalele repere ale evoluției istorice a tătarilor.

     Cursurile sunt gratuite, pentru participare fiind suficientă completarea formularului de înscriere și depunerea acestuia la secretariatul Facultății de Istorie și Științe Politice (Campus, Aleea Universității, nr. 1, Corp A, Constanța, telefon: (004) 0241.67.14.48) sau secretariatul Uniunii Democrate a Tătarilor Turco-Musulmani din Romania (Str. B. P. Hașdeu, Nr. 53, Constanța, telefon: (004) 0241.61.66.43) sau la adresa de e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. . Data limită este 30-09-2014.

     Cursul se va ține în fiecare vineri între orele 16-18, la Universitatea Ovidius, Campus, Corp A, sala urmând să fie anuțată ulterior. Cei care vor termina cursul, vor primi o diplomă de absolvire din partea Facultății de Istorie și Științe Politice și a Uniunii Democrate a Tătarilor Turco-Musulmani din România.

 

FORMULAR DE INSCRIERE