ANUNTURI IMPORTANTE ADMITERE IULIE 2021

 

VEZI REZULTATE

 

 Realizări

 

     În plan ştiinţific, una din marile realizări ale acestui an o reprezintă organizarea, împreună cu Academia Română şi Academia de Ştiinţe a Federaţiei Ruse, a celei de-a XVII-a ediţii a Comisiei Mixte a Istoricilor din România şi Federaţia Rusă, una din cele mai renumite instituţii de colaborare istoriografică, cu atât mai importantă cu cât se desfăşoară între două ţări cu un trecut istoric complex. Evenimentul a avut loc la jumătatea lunii septembrie.

 

      În viitorul apropiat Facultatea de Istorie şi Ştiinţe Politice va fi organizator, în parteneriat cu Asociaţia Română de Studii Baltice şi Nordice, a celei de-a patra conferinţe internaţionale a Asociaţiei, în luna mai 2013, ocazie cu care ne vom bucura de o participare prestigioasă, ţară şi străinătate.

 

     De asemenea, la nivel didactic, Facultatea de Istorie şi Ştiinţe Politice se află într-un trend ascendent în ceea ce priveşte participarea studenţilor şi masteranzilor la programe de mobilităţi europene (în special ERASMUS) precum şi, în sens invers, în interesul unor studenţi din state europene, care au desfăşurat stagii de mobilitate, în cadrul aceluiaşi program, în cadrul Facultăţii de Istorie şi Ştiinţe Politice.